Peer Populair - Lezing 'MIJN KIND MIJN SPIEGEL?'

lezing door schrijfster Fleur Van Groningen

Locatie

PEER 3990 Zuidervest 2A BICC Poorthuis

Na de bestseller ‘Leven zonder Filter’ schreef Fleur van Groningen een nieuw boek met een unieke blik op het moederschap. Een kind neem je niet, je krijgt het. En dan verandert het je leven. Maar hoe precies?
Voor Fleur bracht haar baby heel wat levenslessen met zich mee. Aan de hand van herkenbare anekdotes vertelt ze wat het moederschap met haar doet. Ze gaat de strijd aan met haar perfectionisme, ontdekt wat loslaten en onvoorwaardelijk liefhebben is, blikt bereidwillig in een spiegel die haar met blinde vlekken confronteert. Want zelfs als de roze wolk in een donderwolk verandert, valt er steeds wat bij te leren. Terwijl de kleine groeit, groeit zijn moeder met hem mee. Mijn kind, mijn spiegel overstijgt de papflessen en de tepelkloven. De herkenbaarheid die Fleur oproept is veel groter. Haar lezing is het goudeerlijke en inspirerende relaas van een transformatie, soms grappig, soms rauw, steeds zeer ontroerend.
Een organisatie van Gezinsbond en Huis van het Kind i.s.m. BICC

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
4.00

voor leden Gezinsbond 4 €
Stort het bedrag op rekening BE62 2350 2074 3561 van GOSA Gewest Maaseik

Inschrijven

Inschrijven via Rina Aerts

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aankomende activiteiten en andere belangrijke weetjes.

 

 

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.