MIRA 'Verre van weg'

Mira, 'Verre van weg' Een concert met als rode draad afscheid. Zware kost? Verre van.

Locatie

Bocholt 3950 Nevenplein 1 CC De Kroon Kaulille

'Verre van weg' door Mira
Een concert met als rode draad afscheid. Zware kost? Verre van.

‘Verre van Weg’ is een ode aan het leven. Hoopvol, krachtig, kwetsbaar, speels en poëtisch van toon. In 2014 verliest zangeres Mira haar ongeboren dochtertje. Geïnspireerd door de liefde voor haar kind maakt ze deze voorstelling. We maken een reis langs muzikaal erfgoed van onze planeet. Een intense trip die aantoont hoezeer wij mensen -doorheen tijd en ruimte- muzikaal uiting willen geven aan de liefde voor wie er niet meer is.

Vooraf is er een film van ritueelbegeleider Caroline Meerschaert. In een collage van getuigenissen wordt de ervaring van het verlies van een kind rond de geboorte in beeld gebracht.

Hoe rouw je om iemand die je niet mocht kennen? Hoe vul je de leegte in als er geen herinneringen zijn?

“Dit is met geen woorden te beschrijven. Dit was horen en voelen. Adembenemend mooi.” “Prachtige liedjes. Herkenbaar en zalvend voor wie al eens afscheid moest nemen. Ook voor anderen een ronduit betoverende muzikale reis.”

“Ga kijken als je een sterke zangeres aan het werk wil zien die prachtig breekbaar haar eigen verhaal weet te verbinden met muziek van over de hele wereld.”

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
6.00

€ 16 kassa
€ 14 VVK
€ 6 Leden Gezinsbond
€ 8 jongerencultuurpas

Inschrijven

Tickets te bestellen via CC De Kroon Bocholt:
https://dekroon.bocholt.be
Max. 100 deelnemers owv veiligheidsregels corona

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aankomende activiteiten en andere belangrijke weetjes.

 

 

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.